torsdag 5 februari 2015

Sjuk!

 Det blir ett kortkort inlägg idag! Jag är sjuk, men har jobbat ändå. Hm, jag som aldrig är sjuk annars..... Sov två timmar i natt. Vaknade med ont i hals och höger öra redan igår och trodde det snart skulle gå över, men nej.... Släpade mig iväg till jobb där vi konstaterade att jag drabbats av infektion på virusbas och inga bakterier. Alltså ingen antibiotika utan symtomatisk behandling. Chefen ordinerade 1 Ipren + 2 Alvedon var fjärde timme + nässpray och Strepsils halstabletter. Känns inte mycket bättre ännu, men lever på hoppet. Har ätit en del fast det gör så himla ont att svälja, även flytande.

Detta har slunkit ner idag:
Frukost: Citron-limekvarg
Lunch: Hallonkvarg, keso, linfrö
Middag: Liten portion pulled pork, rotsaksgratäng, tomat
Övrigt: En glassbåt, tre småkakor, 20 g mörk choklad >70%

Allt har rymts inom ramarna för mitt kaloriintag men allt inte av det nyttigaste slaget, men gott som tröst för sjukling ;-)

Kokade vatten och hällde i riven ingefära, det skulle ju vara bra för halsen, men det var otroligt starkt och inte så gott. Hade kanske i för mycket ingefära och halsen kändes inte alls bättre av det :-(
Nu har jag tagit kvälls/nattdosen av allt det ovan nämnda och hoppas få sova några fler timmar än föregående natt. Är riktigt trött nu och hoppas på en bättre dag i morgon.