onsdag 18 november 2009

Jobba är kul

Inga takgubbar idag heller, nu har de inte varit här sedan i lördags. Ganska lugnt och skönt men undrar ändå när arbetet skall fortsätta.

Tillbaka på jobb på Solljungahälsan, hur kul som helst.
De var lika glada att se mig som jag var att se dem. Idag blev det mest registrering av vaccinationer i PASIS och listningar i Lissy + naturligtvis dokumentation i journaler och utskrift av remisser och brev. Det är ungefär två månader sedan jag jobbade sist och tänk att man kan längta så efter det. Jag trivs som fisken i vattnet när jag får jobba. Hoppas verkligen på snart och positivt resultat på någon av mina ansökningar!!!

Idag har årets värsta (tror jag i alla fall och hittills) oväder drabbat Skåneland. Full storm med kastbyar och ösregn. Det var riktigt otäckt att köra hem, det var mörkt och dålig sikt pga regnet, jag ville inte köra motorvägen utan tog gamla vägen över Eket. Stor risk för vattenplaning och jag körde inte fortare än i på sin höjd 70 och ibland bara 60.


Väl hemkommen ville inte ens katterna gå ut och det ven kring knutarna och plåten (som är "lös") runt skorstenen gav ett kusligt läte ifrån sig. B och jag kom hem nästan samtidigt när klockan var över fem, så det blev bara lite råstekt potatis och prinskorvar till middag. Jag hade tagit rester av gårdagens middag med mig i lunchlådan och var inte särskilt hungrig på kvällen.

Pilotstrejken hos Finnair är över och fr o m torsdag går alla flyg enligt tidtabellen igen och det gör ju att Pierre och hans kompis inte behöver oroa sig för sin flight Landvetter-Helsingfors-Bangkok på söndag.