lördag 20 augusti 2016

Dax att fira...

              Bildresultat för silvermedalj rio                           Bildresultat för rio 2016 logo
Börjar med att gratulera tjejerna som rodde hem OS-silvret i damfotbollen! Hurra, så duktiga de är! Och heja Pia Sundhage som ledde dem till denna medalj.

Bildresultat för os-silver damfotbollen

Jajamensan, vännerna i Stockholm har bokat sin resa till Magic Life på Fuerteventura nu. De reser den 21 november, det är inte samma avresedagar från Köpenhamn och Stockholm, men vi får ju 3-4 dagar ändå tillsammans. Lustigt nog så sammanföll mitt mail och deras bokning med mannens födelsedag, så bättre present kan han nog inte få. Det här blir jättekul!


 I eftermiddag har min äldste son varit här och hjälpt mig att röja lite på baksidan av trädgården och kört iväg både trädgårdsavfall och lite annat skräp till återvinningsgården. Han ställer upp och kör sådant åt mig eftersom jag skänkte honom min släpkärra när jag bytte till en mindre bil utan dragkrok. Det var "villkoret" får att han skulle få den, den var bara ett par år gammal och kostade ny runt 9.000 kr, så nu har vi en win-win deal. Det finns mer att forsla bort men släpet var fullt och han behöver fixa lite hemma hos sig också. Jag borde nog klippa gräset igen men idag är jag för lat för att köra och hämta bensin till gräsklipparna, som båda nästan har tom tank. Hoppas på uppehållsväder närmsta dagarna. Nu har jag ju "all tid i världen" på mig när jag inte har något jobb inbokat....

Idag blev det en sen lunch vid två tiden, var inte hungrig innan dess, och jag åt gårdagens planerade middag med pulled turkey, mixad sallad och bearnaisesås. Middagen utgick igår till "förmån" för en stadig lunch och en påse fläsksvålar på kvällen, nersköljda med lite vin. Inte världens nyttigaste men i alla fall inga kolhydrater. Inköpet av svålarna var vådan av att handla på vägen hem från jobbet när jag är hungrig! Nåväl, det händer inte så ofta, inte ens en gång om året skulle jag tro.Bildresultat för sanjo fläsksvålar

Eftersom lunchen blev så sen har jag inte blivit hungrig än så får se om det blir något mer i kväll, men ätfönstret stänger klockan 20. Nu skall jag ta en mugg kaffe, slå på TV:n och kolla vad som händer i Rio. Må så gott!

Bildresultat för Weekend