söndag 20 december 2009

4:e advent

Jaha, så var då helgen över, oj vad dagarna flyger iväg. Inte blev det någon vinst varken på Lotto eller V75 heller. Idag har jag tänt det fjärde adventsljuset och kan inte riktigt tro att det är julafton om ett par dagar. Den riktiga julkänslan vill inte infinna sig trots att det är alldeles vitt ute och alla utebelysningarna är uppsatta. Nåväl, förhoppningsvis kommer stämningen till syvende och sist ändå.

Idag har jag skottat snö för nu har det kommit riktigt mycket och fin pudersnö idag. Har också fyllt på fågelborden, städat kattlådorna, tvättat, diskat, eldat i pannan, fyllt på spolarvätska i bilen och gjort Janssons till middag. Blev så sugen på det när B gjorde 8 bamseformar igår (jag var jättesnäll och skalade potatisen). Han åkte iväg till jobbet kl 8 i morse och var inte hemma förrän ganska nyligen, dvs runt 21-snåret. Allt hade gått jättebra och alla var nöjda.

Nu har jag duschat och är klar för sängen, tänker ligga och läsa ett tag. Kikat lite på TV innan när Nigella, Per Morberg och Pernilla Wahlgren stökat i sina kök. Nu är det inget att titta på. Såg förresten också lite av Anna Ankas jul och jag måste bara få säga att hon är så oooootroligt urkorkad, hur dum får man vara?

Good night & sweet dreams, wherever you are my friends