onsdag 14 september 2011

Halv storm på morgonpromenaden som pågick 30 min. Började jobba 7 så det blev lite extra bråttom med frukost, matlåda etc. Bökigt och rörigt på jobbet, har slitit hela dagen men det känns ändå som det står stilla, blir avbruten av telefon och kollegor i ett kör. Andra dagar däremot kan jag få jobba "i fred"  nästan hela tiden. Ja, ja, det jämnar väl ut sig i längden. I morgon stänger vi kl 12 och åker på internat i ett dygn till ett gårdshotell i Ubbalt nära Vittsjö. Hoppas på ett givande dygn jobbmässigt och även för övrigt, det lär ligga väldigt naturskönt så jag hoppas få till både morgon- och kvällspromenad. Är också nyfiken på mathållningen närmsta dygnet, får kanske bli ett par attackdygn efteråt.

Nu har jag packat en liten trolley för övernattning, har som vanligt svårt att bestämma vad och hur mycket jag skall ta med i klädväg. Nu blev det förutom under- och sovkläder ett par extra jeans, extra T-shirt och en lite snyggare blus. Jag kör bil dit så jag langar in regnställ, stövlar, gympadojjor oxå som får ligga i bilen, bara för säkerhets skull, hihi. Köpte nya svarta jeans, en tröja och en blus efter jobbet, det var länge sedan jag unnade mig något men nu passade storlek 42 och då var det lite kul att köpa nytt. Åh, vad jag längtar till mina gamla storlekar 38-40, undrar när jag når det målet???

Frukost: Miniyoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Miniyoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Lunch: Blomkåls- och morotsmos, kyckling (rest från igår)
Middag: Köttfärs- och vitkålspanna, keso

Tar nog inte med mig dator på internatet så det blir kanske inget inlägg i morgon, får ta igen det på fredag eller lördag. Nu är det sängdax, natti, natti.