torsdag 20 oktober 2011

Host, host, host

Usch och tvi, trodde jag skulle hosta upp lungorna vid frukosten. Hostade så tårarna rann, fick sitta med en handduk för ansiktet. Riktig rethosta med slem som inte ville lossna. Ett tag undrade jag om det överhuvudtaget skulle gå över och om jag kunde åka till jobbet, men efter en knapp halvtimme lugnade det ner sig och till slut fick jag i mig en smoothie och lite kaffe. Så trött på denna envisa förkylning, blääää.
Växlande väder idag och solen tittar fram lite då och då och det regnar i alla fall inte, ännu.....Det är inga så där jättevackra höstfärger på träden i år och det fick jag förklarat för mig att det beror på att det är så blött och träden suger upp mycket vätska som bevarar den gröna färgen. Lite synd för jag tycker det är så fint med alla nyanser av gult, brunt och rött som det brukar vara.

Chefen tycker jag är väldigt snörvlig och hostig så efter kaffet tog hon ett prov som dock var helt OK, så jag slipper käka penicillin och jag hoppas det går över snart av sig själv. Har dock lyckats smitta undersköterskan på lab. Har det lugnt i receptionen med bara en doktor i tjänst, en sjukgymnast och två sköterskemottagningar. Passar bra för min ömma, ansträngda "skrivarnacke" att kunna röra mig lite som jag vill.

Såg på FB i morse att äldste sonens bil var "totalvrak" efter han kommit ut på vägkanten pga ett brunnslock på väg in till jobbet. Vilken himla otur. Bilen är gammal, men går bra men försäkringsbolaget går säkert inte med på att reparera den. Tydligen hade någon fjäder/fjädertorn gått upp i motorhuven, punktering på två hjul + en massa annat som jag inte begriper mig på. Stackar´n!!!

Frukost: Smoothie som igår
Mellis: Smoothie, knäcke, ost
Lunch: Biff à la Lindström, kokt ägg, keso med oliver
Middag: Någon form av fisk.........