söndag 6 december 2009

Grått, mulet och lite regn...

Andra söndagen i advent idag och jag vaknade redan klocka 4, illamående av okänd anledning. Har inte kunnat äta något, bara druckit vatten. Usch, hoppas det går över snart, klockan har nu hunnit bli 11 och jag har inte ens varit därnere ännu, bara suttit vid datorn och varit onyttig.

Torsdagens resa till Göteborg var trevlig och vi fick avnjuta ett julbord som var hemlagat och fantastiskt gott, sånär som på Janssons frestelse där de uppenbarligen hade glömt ansjovisen. Den hade också en konstig bismak, ingen "riktig" grädde? Julmarknad i Haga visade sig bara finnas på lör- och söndagar, så vi klarade av Haga Nygata ganska snabbt och det gjorde inget för det blåste ganska kallt. Sonen Max kom dit som hastigast och hälsade på oss, han hade fullt upp med att hämta bil, hämta vovve på dagis, skriva texter osv. Ganska exakt klockan 18 var vi hemma igen och lite småtrötta. Det blev inte mycket shoppat heller, Kerstin köpte ett par söta ljushållare till värmeljus åt hundvakten och jag köpte ett hekto ekologiskt jul-te som jag njöt två hela muggar av på kvällen. Mmmm, så gott och vilken underbar doft!!

Fredagen innebar jobb igen och det var problem med sjuklingar så jag fick sitta i receptionen hela dagen. Anita var ledig och skall vara det på måndag också, så det var jag och Linda som jobbade ihop och det gör vi så himla bra. Det hade varit personalmöte på torsdagen och det skall anställas en läkare och en sjukgymnast till och så vet jag inte vad de har för planer för mig, eftersom flera stycken frågade när och hur mycket jag skulle jobba framöver. Möjligen har chefen gjort upp med Lena B på AF men inte hunnit prata med mig ännu, hon var dessutom ledig på fredagen. Blev ju tillfrågad i onsdags om jag var intresserad och det är jag så klart och nämnde också att jag vill jobba 100%, så vi får väl se vad som händer den kommande veckan.