söndag 22 november 2009

Slö(n)dag

Idag är det så dags för Pierre och Martin att ge sig iväg på sin semesterresa till Thailand. Gerry skjutsade upp Martin till Göteborg igår och Max skjutsar dem till Landvetter idag för första etappen till Helsinki. Jag kommer att följa dem tidsmässigt så gott det går, de ligger +7 timmar jämfört med oss här hemma. Vet att de bara bokat hotell första natten och sedan kommer att improvisera. Hoppas de lämnar några kommentarer på t ex Facebook. Vet också att Pierre har sin "lappis" med sig + mobil och kamera. Nästan lite "avis", vill också åka på semester, men se det får man inte när man är arbetssökande, möjligen till Göteborg eller Köpenhamn, max två timmar hemifrån. Ha!!

Såg i tidningen att exets farbror Torsten dött, så tråkigt. En himla go farbror, men är man född 1918 så har man väl upplevt allt och kanske det är skönt att få sluta då. Ringde till hans svärdotter Siv och "beklagade" sorgen, men hon berättade att det var väntat anytime, anyhow. Det hade varit på vippen många gånger och nästan gjort så att en resa till Kina inte blivit av nu i höst.

Trist och grått ute (som vanligt nu). Fördriver tiden i soffan med TV-repriser och lite annat småpyssel inomhus, har varit lite duktig och städat ovanvåningen. Det var en aningen grisigt efter att de fixat till isolering etc runt takfönstret. T o m mattorna var fyllda med något svart "jox".
Vi eldar och har det mycket varmt och skönt i stugan.