söndag 27 februari 2011

Cruisefasen dag 28 - Proteindag (igen)


Vaknade 6.45, fortfarande nästäppt och tung i huvudet. Ner i köket och brygga kaffe.... men nehej!!! Kaffet sluuut......har väl inte hänt på år och dag, brukar ha många paket i skafferiet. Jaha, blev Yogi tea i stället, men det är liksom inte samma sak på morgonen, behöver kaffe för att vakna till ordentligt. 
Ut i kylan och och hämta tidningen, utfodra katterna och lösa söndagskrysset. Måste iväg och handla kaffe!!!

Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, te
Lunch: 2 stekta ägg, bräckt skinka, keso, dijonsenap
Middag: Kycklingwok med Ajvar relish och purjolök, alfalfagroddar

Efter lunch tittade jag på en hyfsad film "Out of time" med bl a Denzel Washington. Satt stilla i 1½ timme och blev iskall om fötterna. Jädrans värmepump, måste ringa "pumpgubbarna" i morgon och få bytt vad det nu är som inte funkar, men käkar el det gör den i mängder.

Mina egna groddar är färdiga och smakade härligt till middagen, det blev så mycket att jag inte behöver sätta nya förrän om några dagar. Var iväg och handlade kaffe, mera Yogi Roiboos tea, miniyoggi, gojibär, tonfisk, torsk m m, så nu klarar jag mathållning ett par dagar till.
På kvällen blev det häng i TV-soffan med "Solsidan" och Wallanderfilm. I pausen med "Nyheterna" under filmen passade jag på att göra en laddning Carls bröd. Nu dags för lite läsning i sängen och sedan sova. Har bara kort jobbedag i morgon, slutar 12.30.