fredag 7 augusti 2009

Äntligen hemma!!!

Ja, då har äntligen småpojkarna kommit till sitt nya hem. Bilfärden hem tog ungefär en timme, det var fruktansvärt varmt i bilen, men det hördes bara enstaka knyst ifrån dem. Fick köra med alla rutor lite nerrullade för att stå ut.

Till att börja med får de nu bo på mitt kontor/gästrummet för att vänja sig vid den nya miljön. De var väldigt avvaktande första halvtimmen och sedan blev det bus för hela slanten.
Första mötet med äldsta katten gick väl sådär, hon blev nog lite överrumplad och väste och gick ut!!! Den andra sniffade bara på dem genom buren när vi kom hem och sedan gick hon också sin väg. Jag tycker det är jättebra att de två småttingarna har varandra.

Efter häftig lek och massor med bus igår eftermiddag somnade de i buren och där trodde jag de hade funnit sin sovplats. Men, icke, i morse vaknade jag med båda två i sängen!!! Jag sov i gästsängen för att de inte skulle känna sig helt övergivna på nytt ställe.

Jag har tagit några bilder på dem men det är inte så lätt att fånga dem i farten. Skall försöka följa upp med fler bilder. Namnfrågan är fortfarande inte avgjord, tror att man måste lära känna personligheterna först. Just nu kallas de bara för småpysarna även om den röda kanske är en Nicke Nyfiken och den cremefärgade är Myspysen. Tja, vi får väl se var det slutar så småningom.

Idag är det högsommarvärme igen, strålande sol och 27° i skuggan. Nästan inte en vindpust och alldeles för varmt att klippa gräset som växer alldeles för fort.

Tar en bok och sätter mig i skuggan eller inne där det är svalast.

Önskar alla som tittar in här en härlig dag och kommande helg och passa på och njut av bilderna på "Nicke" och "Pysen".

Posted by Picasa
Posted by Picasa
Posted by Picasa
Posted by Picasa