lördag 31 januari 2015

Nattugglan

Oj, nu är klockan snart ett på natten. Jag gör ett kort inlägg om vad som hänt idag och vad jag har ätit.
Det har snöat lite idag och snön ligger kvar, alltså har det varit lite kallare ut. Har inte kollat tempen men gissar på cirka -2-3°
På förmiddagen började jag flytta runt alla mattor i vardagsrummet, vilket fick till följd att jag fick plocka fram dammsugaren också. Idén var att skapa plats till mina träningsmaskiner, dvs gåbandet, motionscykeln och vibrationsmaskinen. Jag ville ha dem bakom ena soffan så jag kan titta på TV samtidigt som jag tränar. Det fick med god marginal plats mellan soffan och matgruppen och jag blev nöjd med detta. Jag lyckades också få in pilatesbollen i ett hörn och nu gäller det bara att hitta lämplig plats för hantlarna och mina Theraband (gummiband). Yogamattan får stå hoprullad i ett hörn så länge, kan inte hålla på med allt på en gång.
Tog 38 minuter på cykeln och 25 på bandet samt 10 minuter på vibrationsmaskinen och kände mig mycket nöjd med detta. Tog i alla fall paus emellan "passen".




Mycket annat har det inte blivit gjort mer än lite matlagning på kvällningen samt har jag kikat på Postkodmiljonären, Fångarna på fortet samt en urtråkig film, men var ju tvungen att se hur den slutade och därför har klockat blivit så mycket. Jag är fortfarande pigg så det blir en stunds läsning i sängen när jag skrivit klart här.

Matintag idag:

Frukost: Hallonkvarg 0,3%, keso och färska hallon
Lunch: Kalvsylta, kvarg 0,2%, kokt ägg och inlagda rödbetor
Fika: 1 Allevo bar Strawberry Cheesecake & Lime
Middag: Oxfilé, stekta rättikstavar, champinjoner och vitlökssmör
Godis: 20 g mörk choklad >70 %

Ojdå, nu blev klockan 1.27, see you tomorrow, sweet dreams!