söndag 8 februari 2015

PÅ SPÅRET

Go´kväll!

Ja, det spårade ur rejält under torsdagen-fredagen, mycket på grund av att jag mådde sk-t, dvs ont i halsen och höger öra, lite febrig osv. Jobbade heldagar ändå både torsdag och fredag.
Åt som jag skulle på torsdagen förutom ett par kakor på kvällen, sedan kom den rejäla urspårningen på fredagen. Började bra med keso-kvargfrukost, sedan var det läkemedelsinfo på lunchen med wallenbergare, ärter, potatismos, lingon. Jag åt allt utom moset, så det var väl rätt ok fast jag inte vet vad wallenbergarna innehöll rent näringsmässigt. På vägen hem köpte jag rosévin(jag som inte smakat en droppe alkoholhaltig dryck sedan nyåret!!), som jag drack tillsammans med mängder med saltade solroskärnor, pumpafrön, schweizernöt och chocolate chip cookies.
Hur hamnade jag där??? Mådde som jag förtjänade efter det, men nu är det utrensat och jag är på spåret igen. Jag tänker inte redogöra närmare för hur mycket jag stoppade i mig, utan går raskt vidare.
Jag är fortfarande inte helt kurant men klart på bättringsvägen. Vädret i helgen har varit snålblåst så jag har hållt mig inne. Har kört Attract-bandet, motionscykel och vibrationsmaskin + dansat lite linedance här hemma för mig själv. Vågar/vill inte tänka på vad vågen kommer att visa i morgon, men jag får skylla mig själv.



 
Igår åt jag:
Frukost/Lunch: Keso, ananas, linfrö
Middag: Bräserad torskfilé, stekta bacontärningar, purjolök, champinjoner, blomkål
Kvällis: Modifast chokladpudding, chokladgrädde


Idag har jag ätit:
Frukost/Lunch: Keso, kvarg, linfrö
Middag: Ugnsstekt kyckling, blomkåls-champinjon-purjolåda
Kvällis: 1 Allevo bar blueberries

God fortsättning på söndagskvällen, nu skall jag se veckofinalen i "Farmen".