söndag 30 maj 2010

Min stackars tynande blog.....

Ja, ja , ja!! Hur i hela världen skall jag mäkta med att skriva här när jag är så innerligt trött??
Har nu åter haft samma besvär/infektion som förra året och kan bara tala om hur himla trött jag är på det. Gick i alla fall till min husläkare i april som såg att röret som jag fick inopererat i höger öra i oktober 2009 inte alls fanns där det skulle utan i stället låg och "skramlade" i hörselgången. Konstigt att jag inte hört ordentligt?? Fick en remiss till ÖNH i Ängelholm och fullkomligt tjatade mig en tid dit och var där 25 maj. Aj, aj, aj, gjorde tusan så ont att rensa upp allt i örat och få ett nytt rör i en rodnad och svullen trumhinna men jag gick och jobbade efteråt och kan väl i efterhand konstatera att det känns mycket bättre.

För övrigt har jag ju jobbat heltid och nu skall jag njuta av semester i två veckor, har inget inplanerat än att försöka få en tid hos bilprovningen och vaccinera "små" killarna. I torsdags fick jag hem ny tvättmaskin och torktumlare eftersom de gamla inte längre ville tjänstgöra. Har inte hunnit provköra dem men det kommer nu i veckan. Svårt att fatta att de nästan var 10 år gamla, jag gissade på typ 6-7, var blir tiden av egentligen. Dags även för ny spis men det får vänta ett litet tag, blir ju så himla dyrt, men jag tror på devisen "du får det du betalar för" så jag väljer det lite dyrare alternativet.

För första gången på många år var jag ute i trädgården och skördade rabarber och har kokat saft på den, mmmm vilken ljuvlig rosa färg. Har också varit hos svärmor idag på Mors dag (bläää min makabra humor tycker inte mors = vilket betyder död på latin) och jag tycker hon tacklat av och blivit tunn och glömsk. Skall fylla 88 i september!!! , vilket ju är en aktningsvärd ålder, eller hur?

Hade tänkt plocka liljekonvaljer till svärmor och till mig själv men det får nog vänta minst en vecka till för de är inte komna mer än i knopp. Förra året plockade jag säsongens sista till Pierres 30-årsdag 13/6 och sedan var de överblommade. Ligger säker någon vecka senare i år pga den tuffa vintern.

Okidoki, långt om länge kom det så ett livstecken från mig. Önskar er alla en härlig sommar med sol, värme och allt man kan önska dig.

Kram på er!!!