måndag 16 januari 2017

Strålande vintersol

Idag har solen strålat från klar himmel hela dagen. Det har varit kallt men relativt vindstilla så jag promenerade en runda ner till busstationen och på hemvägen stannade jag till i affären och handlade lite, bland annat fiskfilé på extrapris, skivspill av rostbiff och salami samt champinjoner och västerbottensost på extrapris. Det gäller att passa på....

När jag kom hem gjorde jag i ordning lunch, fiskfilé i ugn med purjolök, strimlad salami och tomat och till det åt jag ärtstomp. Det var hur gott som helst och väldigt mättande.

                                                Gisela Lingmarks foto.
Hoppsan! Oj, vad tiden sticker iväg snabbt, det har redan blivit mörkt ute och klockan är 19. Dags att göra i ordning något till kvällsmat och sedan tittar jag lite på TV. Har laddat ner en ny bok till paddan, så om inget intressant visas på TV blir det lite läsning i sängen senare. Velar om jag bara skall ta lite keso, grädde och bär (jordgubbar/hallon) eller rostbiff, remouladesås och keso. Enligt LCHF har jag inte ätit tillräckligt med fett idag, men jag är ändå mätt och nöjd. Kör ju med 16:8 också och mitt "ätfönster" stänger klockan 20.

God kväll önskar jag och må så gott.     Bildresultat för god kväll