torsdag 15 oktober 2009

Hoppat i plurret

Wow, vilken dag jag har haft! Är riktigt fysiskt trött och öm i främre trampdynorna, har t o m köpt Compeed "skavsårsplåster" om än i förebyggande syfte. Inga blåsor än men vill stämma i bäcken.....

Vaknade 5.30, kastade på mig kläder och packade en kasse med baddräkt, toalettsaker, handduk och fräscha kläder och körde in till vårt nyrenoverade badhus i Klippan. Har aldrig besökt detta förut men måste säga att det är kanonfint. Hade tänkt simma 30 minuter men orkade bara 20, har inte simmat på många, många år!! ;-D. Varje tisdag och torsdag har de motionssim mellan 6 och 7,30 och jag siktar på en gång i veckan till att börja med.

Hemma igen åt jag en god och välbehövlig frukost (det kan man få på badhuset också för 30 kr, fint dukat med levande ljus osv inne i simhallen, men äta i blöt baddräkt....nä, tror inte det) med en liten räkbaguette, kokt ägg, Proviva blåbär med linfrön och kaffe. Mums!!

Klockan 11 tog jag stavarna och begav mig ut på en runda som varade i 1,5 timme, vilket nog var i längsta laget för sista halvtimmen sved det ordentligt i ovan nämnda trampdynor, varför jag körde in till apoteket och köpte Compeed. Tänkte att nu blir det inte mer promenixande idag i alla fall. Vilade fötterna framför datorn ett tag, hihi.

Lagade middag på kycklingfiléer som jag delade i bitar och brynte, tillsatte skuren purjo och brynta kantareller. Salt och grovmalen svartpeppar på och i med vispgrädde och "Sweet & sour chili sauce" och så fick allt puttra ihop tills det tjocknat lite. Till sist öste jag ner grön och röd grovhackad paprika. Det blev jättegott, fick till med eloge av maken som ju är kock och åt med god aptit :-D. Han ringde kl 18 och önskade hämtning i byn kl 18.22 och då flög f-n i mig och jag hann med en liten promenad på 15 min.

Inte nog med allt detta, under "Vem vet mest" äntrade jag motionscykeln och trampade på under hela programmet, 30 minuter. Undrar vad den åkomma kallas som jag drabbats av? Nu är klockan 23.04 och jag tänker lägga mig och läsa en stund för att sedan sova gott.

Dagens totala steg: 20.063!!! Bättre kan det nog inte bli för min del, jag är supernöjd!