onsdag 20 januari 2010

Hej, hej igen!
Jodå, jag lever och har hälsan och är vid full vigör. Dock märker jag att jag inte jobbat heltid (och mer därtill emellanåt) på ganska lång tid. (Kan det kanske ha med åldern att göra?). Är så himla trött när jag kommer hem och har nog skrivkramp som jag ådragit mig på jobb, för här har det i alla fall inte blivit några inlägg på ett tag.

Igår hade jag utvecklingssamtal med chefen och det var mycket givande, vi är absolut eniga och på samma linje. Tror nog vi "kan få till det" på sekreterarfronten så småningom, har ju redan gjort en del förändringar. Nu diskuterar vi schemaläggning (jag vill ha en ledig eftermiddag varje vecka) och uppdelade ansvarsområden. Inte helt enkelt att tillgodose allas önskemål! Det flyter i alla fall ganska bra nu :-))

Vädret varierar, det kommer lite snö nästan varje dag och tempen ligger på behagliga -2-5° och inget slask! Det gillar jag, även om det är "snorhalt" då och då. Det gäller ju bara att ta det lite lugnt. Tycker det är härligt med vit snö som lyser upp vår mörka årstid.

OK, detta var bara ett kort litet inlägg för att meddela att jag faktiskt hänger med. Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll och vecka framöver.

Just nu ligger Julia i sängen och myser och Pelle ligger ovanpå datorn, totalt avslappnad. Vet inte var Stina håller hus men vet att Nicke är ute, han fullkomligt älskar att leka i snön.