onsdag 5 oktober 2016

Denna dag...

...har det varit full fart på den gamla tanten. Började med en raskpromenad på 6,3 km på morgonen. Det bet i kinderna och utan handskar frös jag om fingrarna. Det var bara runt fyra grader ut, men solen sken och det var lätt vind. Det var frost i gräset och allt var vackert att se. Ett par bilder från min promenad får ni här:



Strax innan lunch var det dags för ett pass vattengympa i vårt nyrenoverade badhus som öppnade igen i mitten av september. De har ändrat tiderna för passen så idag blev det mycket sen lunch kl 13,30, eftersom jag inte äter före klockan 12 och då slutade passet. Efter blev det ju dusch, hårtorkning, påklädning osv innan hemfärden och så skulle ju lunchen anrättas.


Efter lunchen, ost- och skinkomelett med tomat, körde jag in till Ängelholm och fikade med Susan som jag åker med till Turkiet nästa vecka. Hon bjöd på björnbärspaj och vispgrädde och jag tog en liten portion, försökt uppskatta mängderna och fört in det här. Den var i alla fall gjord utan gluten, bara havregryn och kokosolja och pyttelite socker, så hoppas det inte blir några hiskliga följder av denna lilla utsvävning.

På vägen hem körde jag inom Biltema och bytte en icke fungerande LED-lampa samt ett katthalsband som var trasigt när jag packade upp det. Något annat på min "att göra-lista" har det inte blivit idag, men känner mig nöjd med att ha unnat mig en "egen" dag.

Väckarklockan står nu på 5.45 i morgon bitti. Klockan sju skall jag hämta upp en kollega som skall "lifta" medmig till jobbet, jag börjar halv åtta och slutar sedan fem. Ställer klockan så tidigt för jag måste fixa någon sorts lunchlåda också. Nu måste jag försöka komma i säng och släcka lampan före midnatt, men har haft svårt att somna senaste nätterna, vet inte varför.