torsdag 20 augusti 2009

Arrrggghhh.....Grrrr

Jag vet att man inte bör svära, men f-n i h-e så himla frustrerad jag blir. Fick brev igår från AF om att jag inte följt handlingsplanen och därför blivit avstängd från A-kassan!!!! Har mailat min handläggare flera gånger, men hon har haft semester t o m 2/8 och då var hon fortfarande inte anträffbar. 3/8 hade vi mailkontakt där jag berättade om sökta jobb och att mina a-kassedagar började ta slut. Brev från henne daterat 4/8 meddelade mig att jag var inbokad för möte
24/8 kl 10.00, vilket jag lämnade bekräftelse på.
Jaha, så brevet igår, vad menar människan???? Ringde upp, nä då, hon var på tjänsteresa, hahaha. Fick tag på henne idag och då säger hon att mail och brev inte räknas in i handlingsplanen utan det är besök eller telefon med kundtjänst som räknas. Fy, så trött jag blir på alltihop. Nåväl, jag sade att jag missuppfattat det hela och hon lovade annullera min avanmälan till A-kassan. Hoppas allt fungerar nu, annars får jag ju inga pengar!!! =( Gud vad allt skall vara byråkratiskt och krångligt!!!! Vill ju inget hellre än att få ett jobb så jag slipper allt sån´t här, men ingen vill anställa 60-åringar verkar det som.

Idag har jag inhandlat två kattselar till småttingarna och hoppas kunna ta ut dem lite. Vill ju inte ha några rymlingar i träden ;-) Får väl se om de accepterar att gå i sele, men det måste ju ändå vara bättre än att inte få gå ut alls, eller hur? Fick också handla mat till både de stora och de små, eftersom de äter av varandras mat, fast de har sin mat på olika våningar i huset. Den äldsta smyger gärna in och förser sig med god aptit av småttingarnas mat först och sedan ner en trappa till sin egen. Vilken förslagen luring, va!!

Igår kväll blev det ingen matlagning i den högre skolan precis. Jag tog en djupfryst pizza som jag toppade med massor med rökt skinka, skivade cocktailtomater och riven ost och skvätte över lite olivolja. Det blev faktiskt riktig gott. Resten har jag tagit till lunch idag, orkade nämligen bara en halv igår. Återstår att se vad det kan bli idag, har köpt lite olika korvar med 85% kött i. Chorizo, Kabanoss och så en som jag inte kan stava till, hihi. Även köpt blandfärs och kanske kan det resultera i en tacopaj à la GI. Det får bli något enkelt eftersom jag helt enkelt inte har lust att tillbringa lång tid i köket när det är indiansommar, det skall tydligen bli svalare och rusk till helgen igen.