torsdag 10 mars 2011

Cruisefasen dag 39 - Proteindag

Tordag är min dag i receptionen och det var mycket lugnt med bara två doktorer och en kurator i tjänst + några sköterskemottagningar. Fick lite nya uppdrag att utföra genom mail från chefen, bl a saker som kom upp på personalmötet i tisdags då jag var på utbildning. Bl a skall jag inhandla en digitalkamera för att dokumentera vårt nybygge från början till slut och lägga in det på vår hemsida. Vi har massor med beröm från "proffs" för den och det känns jättekul eftersom jag är webbredaktör, ytterligare ett av våra vårdhem, Solglimman, förbereder också info till mig att lägga ut. Roligt att de också vill vara med och synas.


Lilla x-svägerskan har nu kommit till Ängelholms sjukhus för eftervård. Hon fyller år idag och jag ringde och grattade henne, hon lät riktigt piggelin och hade besök så vi pratade inte så länge. Trist och grått väder idag, snöblandat regn och blåst och i morse var det vitt ute igen och halt som attan :-(( 
Jag som igår hade tankar på byte till sommardäck, haha, det lär få vänta ytterligare några veckor.

Frukost: Kaffe, Carls bröd, cream cheese, rökt kalkon
Mellis: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, te
Lunch: Rökt pepparskinka, keso
Middag: Omelett, VV-korv
Kvällis: Linessa fruktkvarg


Känner mig lite trött så här i slutet av arbetsveckan, så det blir hyfsat tidigt i säng och lite läsning. Klockan är nu 22.20 och jag önskar alla en god natt.