lördag 29 januari 2011

Dukan attackdag 6 - En trevlig lördag

Det visade sig bli en mycket trevlig lördag!
Vägde in på 86,2 kg :-))

Efter frukost och "Ring så spelar vi", skippade Melodikrysset idag, så körde jag iväg och handlade på nya Willys i Ängelholm och köpte hinkar med hampfrön och vildfågelfrö samt eldningsbriketter på Lantmännen/Granngården.

Därifrån körde jag vidare till bästa, goaste vännen Ingrid, tillika kollega och f d arbetskamrat. Hennes man var ute och jagade, så fick tjattra helt ensamma en lååång stund. De har kennel med uppfödning av engelska cockerspaniels och jag fick mitt lystmäte av 8 godingar. Usch vad jag saknar att vara utan hund, men det är omöjligt att ha hund när man jobbar heltid.
Hade med mig en liten vårblomma till Ingrid, som behöver lite uppmuntran eftersom det är lite bökigt med flytt och annat på hennes jobb. Heja Ingrid! Det kommer att bli bra :-)

Efter den visiten styrde jag kosan hemåt från Utvälinge och stannade till på Lidl i Ängelholm och inhandlade kesella, yoghurt och keso som finns med 0,1-0,4 % fett, vilket passar alldeles utmärkt i Dukans värld.

Kvällen tillbringades framför TV:n och bl a "Fångarna på fortet" samtidigt som jag nötte på mitt Attractband, skönt!

Frukost: Yoghurt med kanel, havrekli och linfrö, kaffe
Lunch: Nötfärsbiffar med rödlökskeso
Middag: Rökt makrill med hovmästarkesella
Kvällsfika: Carls bröd, kaffe

Har fått trevliga tips och kommentarer från en tjej/kvinna som heter Kina och som har kommit lite längre i Dukans diet. Tack för det Kin@! Det uppskattas.
Vill också nämna att Ingrids man är inne på sin tredje vecka på Xtravaganza och har gått ner 11 kg, bra jobbat mister T. Keep up the good work! ;-) Jag hade nog aldrig klarat av en sådan kur med bara soppor och drycker, nähä det är inget för mig!