torsdag 1 september 2011

Stressig, rörig dag på jobbet



En helt makalöst, hopplös dag på jobbet. Började lite tidigare får att få till en lunchpromenad men hade precis kommit innanför dörren när telefonen ringde och meddelandet löd: Doktor XX är sjuk, både idag och i morgon, patienterna måste avbokas. Jaha, tack så j-a mycket, två fulla mottagningar och patienter som ingen annan doktor kan/vill överta!!! Dessutom kom en som jobbar på mottagningen i Bjuv och skulle sätta sig in i vår verksamhet och guess what!, vår verksamhetschef hade tagit ledigt idag och i morgon. Vem fick ta hand om "bjufsingen" om inte jag, som skulle haft receptionen idag, allt föll som ett korthus. Dessutom kommer "bjufsingen" i morgon med, jag gillar henne skarpt och vi har jobbat mycket ihop förr, men nu önskar jag att jag hade mer tid för henne.
Det blev inte heller läge för någon lunchpromenad och jag lämnade inte stället förrän kl 17 och då med en lätt början till huvudvärk. Tog ett glas vatten när jag kom hem, hade nog druckit för lite under dagen, och tog en skön promenad i avstressande syfte i solen. Ja minsann, idag har solen visat sig rätt mycket och det har varit hyfsat varmt också, tog eftermiddagskaffet ute till och med, fast morgnarna är ganska kyliga nu.


Frukost: Miniyoggi, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Miniyoggi, havrekli, linfrö, blåbär, kaffe
Lunch: Laxfilé, grönsaker (rest från gårdagens middag)
Middag: Grillad kyckling, keso med kapris

Min mp3-spelare hade laddat ur så det blev inte av med något lyssnande på morgonpromenaden, inte heller på väg till eller från jobbet. Tänkte ta med laddkabeln till jobbet och fixa det där, men såklart glömde jag kabeln hemma. Nu har den laddat ca fyra timmar, vet inte hur länge det räcker men hoppas kunna fortsätta på boken en stund innan jag somnar. Är trött nu och önskar alla en god natt. Sov gott!