tisdag 28 juni 2011

På jobbet igen

Wow, två dagar på jobbet igen efter semestern. Igår var jag helt slut, sällan vi haft maken till anstormning, men vissa måndagar saknar motstycke. En akut buk, en akut hjärt-njur- och lungsvikt med eventuell leversvikt, en skärskada, en liten grabb som varit i slagsmål med katt + ett par icke bokade omläggningar som inte kunde vänta, allt på eftermiddagen när alla tider var slut. Lite lugnare idag och jag slutade 11.30, men bävar för veckorna framöver i sommar.

Victor har avslutat jobbet med vår häck och har gjort ett kanonbra jobb. Syster Cathrine på jobb, vars man har en handelsträdgård, har lovat att jag kan ta med våra blomlådor till fönstren så kan hennes man fixa och plantera i dem. Jag har stoppat in lådorna i bilen och överlämnar dem i morgon, nyfiken på resultatet, väl medveten om att många växter är slut redan. Hade penséer i lådorna tidigare men de är utblommade nu.

Linda är ledig i morgon och jag är ensam, hoppas Sara kommer som back-up, men det vet jag inte ännu. Har inte heller planerat eller fixat någon matlåda, usch jag är bara trööööttttt!! Blir ju strax 62, skall jag ta ut förtidspension på deltid, eller??? Gillar ju jobbet men det är kanske bara nu efter semestern det känns lite tungt. Nu tar jag en dusch och sedan får det bli sängen :-))