tisdag 8 september 2009

Måndag-Tisdag

Men herregud, kan man vara så trött efter att ha varit ledig i helgen och bara arbetat två hela dagar? Jag är så himla trött, ovan vid att jobba och ont i axlarna etc. F-n inte lätt att erkänna att man blivit "gammal". Trots det verkar arbetsgivaren nöjd med mig och mitt arbete så jag får fortsätta ett tag till :-)
Underbart att de inser hur mycket tid det tar att komma ikapp med dokumentationen. Tyvärr tycks en av kollegerna ganska obenägen att skriva, eller så är hon bara inte så effektiv som önskvärt, inga namn!

Samtal när jag kom hem från jobbet med yngste sonen i 45 minuter om all världens glädjeämnen och en del små förtretligheter. Alltid lika kul att prata med varandra. Han har köpt en ny lappis, typ liknande den jag har, och hoppas han blir nöjd med den. Den gamla lade av i helgen och den stationära verkar vara på "G" också. Han vill nog ha med den nya på semestern till Thailand i oktober.

Småpellarna är ute själva mer och mer och det verkar fungera väl. De har i alla fall kommit "hem" igen efter sina små äventyrs- och upptäckarrundor. Tur att Bertil är hemma och övervakar dem, jag är alldeles för "hönsmammig" för att släppa dem på egen hand ;-)

Nä, det blir inte mer skrivet i kväll, är så himla trött. Måste fixa matlåda till i morgon (blir nog kyckling som Bertil har stekt idag) i form av sallad eller något liknande. Kanske med lite romansallad, gurka, tomat, majs och turkisk yoghurt med smaksättning av något gott. Kan jag verkligen ta vitlök i det när jag jobbar med andra människor?? Tror jag hoppar över det och väljer i stället kanske Dijonsenap.

Sooner or later I wish you all a good night!! See you another day!