fredag 4 februari 2011

Cruisefasen dag 5 - Thank God it`s Friday

Tjoho!
Äntligen fredag! OMG, jag är faktiskt ganska trött efter en hektisk vecka på jobbet, så skönt det skall bli med två lediga dagar!

Nu har jag ätit grönsaker i fyra dagar (missade det i tisdags, då blev det bara protein) och det har varit smaskens. Går på ren proteinfas på söndag och kör det i fem dagar och sedan får jag njuta av grönt igen :-))
Magen sköter sig hyfsat, men borlottibönor igår och idag har nog "jäst" för magen är uppblåst/spänd/ömmar/gasig etc. Vet inte om det är den hastiga omställningen eller om det blivit så annars också.

Haft lite sötsug några kvällar men lyckats kupera det med kopiösa mängder vatten och en del kaffe. Men, idag har jag garderat mig till Let´s dance, jag har blandat Kesella med kanel, kakao och en aningen Canderel strö att ha om jag blir sugen till kaffet i kväll. Fick blanda i typ 1 msk yoghurt för det blev för tjockt och stabbigt annars och nu står det i kylen och väääääntar ;-)

Jag har letat på COOP och ICA efter Wild chips men ingenstans finns det :-(( Får köra till ICA Maxi i helgen och hoppas det finns där. Saknar salta cashewnötter och ost, men det är väl alltid något som man saknar i en diet, eller?

Frukost: Yoghurt, linfrö, havrekli, kanel, ägg, kaffe (som vanligt förstås)
Mellis: Som ovan fast utan ägg och kaffe, blev te i stället
Lunch: Räkor, kokta ägg, sallad, tomat, kesella + dijonsenap, Carls bröd + 0,3% färskost
Middag: Fläskfilé, kyckling, ratatouille, borlottibönor (repris från igår = rester)

Så där ja, då var Let´s dance slut och äntligen åkte Björn Ranelid ut, han är ju helt utan talang och känsla för dans!
Kan också konstatera att sötsuget uteblev i kväll, antagligen bara för att den där kesella-kanel-kakaoblandning stod i kylen och väntade...... :-)) Så bra!

Nu blir det sängen och läsning, köpte två pocketböcker idag, Camilla Läckbergs "Fyrvaktaren" och en som heter "Blondie" av Birgitta Andersson och den är baserad på en sann historia.