lördag 5 februari 2011

Cruisefasen dag 6 - Ledig lördag

Mmm, så skönt med ledig lördag och inga förpliktelser! Trevlig frukoststund med tidningen som sällskap och lite koll i bloggarna. Klockan 10 blev det Melodikrysslösning med en ex-svägerska på chatten och vi klarade krysset galant. Ute är det grått, regnigt och halv storm, usch!

En tur in till "metropolen" Ängelholm tillsammans med maken följde därpå. Styrde kosan mot LIdl och inhandlade diverse nästintill fettfria mejeriprodukter samt kattmat för en månad (gissar jag) framöver. Var ju också på jakt efter "Wildchips" som jag hittills inte funnit någonstans, men när jag så parkeringen på ICA Maxi så tänkte jag, no way att jag ger mig in i den trängseln för bara en ynka produkt! I stället åkte vi till COOP och letade, till synes förgäves, men en trevlig kille i charken hittade påsarna på charkdisken (!). Jag hade ju letat i chipshyllorna. Inhandlades 2 påsar à 40 gram med ett kilopris på 700 kronor !!!!, vilket blev 28 kronor per påse.

Frukost: Yoghurt, kli, frö, kanel, ägg, kaffe
Lunch: Carls bröd, rökt skinka, rödlökskeso, dijonsenap
Mellis: Whey proteinpulver i vatten, chokladsmak
Middag: Rökt lax, keso, lök, Lidls färskost
Kvällis: Kaffe, 4 tsk av "chokladmoussen" på kvarg och yoghurt

På kvällen tittade jag på "Postkodmiljonären", Lottodragningen (vann 21 kronor, när kommer miljonerna till mig???), "Välkommen åter" m m och under tiden avverkade jag ett pass på Attractbandet. Nöjd :-D

Blev lite läsning i sängen av nya boken "Blondie" innan det var dags att släcka lampan.