fredag 25 december 2009

När juldagsmorgon glimmar.....

Glimmar??? I h-e heller! Regnet öser ner och förtär vårt vackra vita vintelandskap. Me don´t like at all! Bläää!! Nu är det precis som det brukar vara med grön, slaskig jul. Usch! I början av veckan läste jag att meteorolgerna "hotat" med snöoväder, var blev det av?

Vaknat tidigt, 4.45, och legat och läst. Nu druckit två muggar kaffe och skrivit här och pysslat om mitt café på FB. Har glömt att berätta att B har satt ut en lykta på trappan, jag såg det när jag kom hem från jobbet på lillejulafton. Det ser så mysigt ut.

Inte kommer det någon dagstidning varken idag eller i morgon heller och det känns så tomt till frukostkaffet, tittar lite på TV i stället och köper Kvällsposten uppåt dagen
Tror jag kan summera juldagen redan. Det har inte hänt ett dyft och regnet fortsätter att strila hela dagen.Vi har fortsatt att äta av skinkan, ägg, Janssons etc. I morgon får det bli annat än julmat, har lite kalvfilé i frysen, vi får väl se vad det blir. Antagligen kommer Max och Anna en sväng i morgon, får se vad vi skall bjuda dem på. Inte julmat i alla fall och Max är ju dessutom vegetarian. Kaffe och tilltugg? Ja, som sagt, vi får se. Resten av kvällen tillbringar jag nog med en god bok eller om det är något sevärt på TV.


Pelle tittar ut på regnet, usch vill inte gå ut!