torsdag 3 september 2015

500 kcal idag

Började dagen kl 6.15 med träning med hantlar av biceps och triceps, tre övningar med 5x10 reps samt en utmaning i att göra så många squats (knäböj) som möjligt på en minut. Det blev 34, får väl se framöver om jag kan förbättra det.

Det känns bra när "fastedagen" sammanfaller med jobbedag. Då börjar jag inte äta något före lunchen kl 12. Blir lättare sugen/hungrig när jag är hemma och all god mat finns nära. Gjorde det enkelt för mig till dagens lunch, det blev blåbärskvarg med mellanfil och färska blåbär, 177 kcal.
På kvällen när jag kommit hem stekte jag vitkål och till det åt jag rökt skinka. Vitkålen blir jättegod när jag kryddar den rejält och har i lite skivad vitlök också. 325 kcal här och dagens resultat slutade på 502 kcal.Bra!

Det blir inga promenader de dagar jag jobbar, dels kommer jag hem sent, dels är jag trött. Är ändå nöjd med dagen och avslutar den med lite TV-tittande, bl a "Halv åtta hos mig" med smarrigt käk som får mig att längta till morgondagen när jag äter vad jag vill.