torsdag 28 juli 2016





Ja, nog var jag trött, som jag skrev igår. Somnade till i soffan och vaknade till kallt kaffe då klockan passerat 23 med råge. Det var bara till att gå upp och borsta bissingarna och hoppa i bingen och försöka somna om, vilket jag gjorde efter ett tag.


Innan jag slog mig till ro i soffan hade jag gjort en form med gratinerad blomkål och toppade den med lite kyckling och tomat och det fick bli lunchlådan idag. Tog ingen bild av den då den såg väldigt trist ut, samma gråvita färg över det hela, sånär som på en skivad tomat. Tur att det smakade bra i alla fall.


Det har varit mycket lugnare på jobbet idag med bara en doktor i tjänst och så blir det nog i morgon också. Tur det för jag är trött nu, skall bli skönt att vila i helgen, hoppas det blir fint väder så jag kan bättra på solbrännan lite. Behöver nog klippa gräset igen också och så måste jag promenera för det orkar jag inte efter jobbet (fast jag gjorde det i måndags och tisdags, men det var tufft). Tyvärr visar prognoserna att det blir sämre väder med regn en vecka framöver, så typiskt! Men hyfsat varmt blir det ändå kring 20°.


Sitter och skriver dessa rader på jobbet då det är en halvtimme kvar tills vi stänger. Har kollat kassorna som stämmer så det går fort att göra redovisningen och sedan blir det raka vägen hem.
Funderar lite på vad jag är sugen på till kvällsmat och tror jag tar en avokado med något gott till, kanske räkor? Vi får se vad det blir, bara det går snabbt.


Nu går klockan saaakta, vill sluta NU, men får vänta 25 minuter till........tar ett par tre chokladbitar så länge, inte alls OK men väldigt gott. (de väger bara 5 gram/styck).