söndag 8 november 2009

Final för stegtävlingen

Höstrusk med blåst och lite regn. Tycker det känns länge sedan solen tittade fram och värmde mig. Har pysslat om alla mina orkidéer och novemberkaktusar idag. Undrar varför de heter november- och påskkaktusar? Mina blommar i princip när som helst, bara jag inte vattnar dem!! Utan vatten ett par veckor så sätter de knopp. Märkligt, eller hur? Numera har jag bara phalaenopsisorkidéer, jag hade dendrobium förut men de var inte lika lättskötta och villiga att blomma om. Jag är lat och gillar blommor som inte behöver daglig skötsel.

Näst sista delen av "Svenska hjärtan" kom idag och jag har kollat alla tre avsnitten. Känns nästan lite tomt att det bara är en del kvar nu. Fläskfilé med champinjonsås, potatis och morötter till middag idag, det är ju Fars dag idag. Johanna ringde till Bertil och "grattade". Hoppas mina söner kom ihåg sin far!

Sista dagen idag för Expressens stegtävling "Söndagspromenaden. Gudarna skall veta att jag inte bara har promenerat på söndagarna!! Nähä då, jag har gått och gått och gått varenda dag i fyra veckor och det har blivit en god vana. Kommer i alla fall inte att gå lika mycket varje dag i fortsättningen utan begränsar det till 30-60 minuter, vilket känns mer "lagom" för mig. Har i alla fall gått ner 1,2 kg under tiden, trots god mat, ananaspaj och diverse annat gott.

Sista dagen gick jag: 21.115 steg och totalt under tiden 11 oktober - 8 november blev det 491.296 steg!!!