måndag 28 december 2009

Snorhalt

Hoppsan! Kommer ut från jobbet och det är fullkomligt snorhalt. Idag har det först snöat och sedan regnat och tydligen ligger tempen nu under nollan. Körde gamla E4:an hem i ca 60-70 km. Såg vilt (hjort eller rådjur?) och saktade ner till 20-30 km och fick sedan nästan inte fäste att öka farten försiktigt. Tvi!!

Himla trött på julmat nu. Handlade fisk på hemvägen från jobbet samt var tvungen att tanka. Gjorde fisken med täcke av purjo, tomat och dill och öste över lite grädde och skjuts in in ugnen. Serverades med kokt potatis och räcker till lunchlåda i morgon också. Det smakade jättebra.

Trött efter en bra dag med Linda på jobb, åh vad vi jobbar bra ihop! Skall försöka komma i säng i hyfsad tid i kväll och vakna pigg och utvilad i morgon bitti.

Natti, natti (så småningom)

Uppe med tuppen

Säkert uppe före grannens tupp, har i alla fall inte hört honom ännu. Duschad och klar redan klockan sex. Nu skall det bryggas kaffe, hämtas tidning, matas katter, städas kattlådor, fixas lunchlåda etc innan det är dags att köra till jobbet kl 7.30. Kom sent i säng och har inte sovit så många timmar, men hoppas dagen blir bra i alla fall. Får försöka komma i säng lite tidigare i kväll. Måste också lägga in räkningarna i internetbanken i kväll, upptäckte att jag inte fått någon avi från a-kassan och jag får dra iväg ett mail till dem och fråga vad jag skall göra. De flesta räkningarna går ju annars per automatik.