onsdag 3 augusti 2016

Kort uppdatering

Lite mer att göra på jobbet idag med två läkare i tjänst som har "knökfulla" tidböcker, men nu börjar det närma sig slutet på dagen. Funderar på om jag skall handla det sista inför helgen eller om jag skall vänta tills i morgon. Är förmodligen lika trött i morrn som idag, så får se vilket håll bilen tar mig om en stund.


Igår handlade jag i alla fall en del på Lidl som det var extrapriser på, bland annat kycklingfilé, chorizo, påläggsskinka och creme fraiche. Resten har de inte där utan måste inhandlas på Ica.


Både igår och idag har det bara blivit Modifast för mig, inte jättekul men det går.....Jag har också varit "duktig" och lyckats hålla mig ifrån chokladen på jobbet. Förresten kommer jag på nu att jag tog ju en bit brieost och tre thin crip igår kväll.


Hade lite tur idag när jag var inne på Matdagboken, tänkte jag skulle kolla när det var dags att förnya mitt guldmedlemskap. Fick se att de redan dragit 99 kr igår för en månad, jag brukar betala för ett år i taget och gjorde så idag. Skrev till ansvarig där att jag missat med en dag och gärna ville ha 99 kr tillbaka. Jisses, så snabba han är Johan (ägaren av MD), tog knappt 30 minuter så fick jag ett svarsmail att han betalat tillbaka pengarna.