onsdag 29 juni 2011

Så varmt....

Wow, vilken värmebölja, ca 28° i skuggan och jag sitter inne på jobbet där vi inte ens kan öppna fönstren (vi har till och med galler för dem som det värsta fängelse, undrar varför? Det har varit Försäkringskassans lokaler före vår tid!) Inte ens en fungerande air condition, svetten lackar bokstavligt talat. Så skönt att komma hem där det finns både skugga och fläktande bris!

Idag har jag varit ensam sekreterare men hade hjälp i receptionen 8-12, sen dess haft hand om allt, vilket medförde att det inte blev någon lunchrast att tala om då det kom in ett olycksfall som resulterade i en akut remiss till röntgen i Helsingborg. Dessutom kom en pojke på 12 år med en misstänkt "app" (blindtarmsinflammation) som behövde en remiss till kirurgakuten. Dessemellan fick jag dels passa telefonen, byta toner i en skrivare, meka med trilskande kopiator osv. Lyckades också sjabbla till det när jag skrev ett brev och ett intyg om godmanskap så jag fick skriva det två gånger, måste skylla på värmen, hihi. Skall bli så skönt att Linda är tillbaka i morgon + att vi får förstärkning av en Anette som är mycket duktig på bl a att skriva. Har också haft lång och tät kontakt med Camilla i Bjuv och försökt förklara diverse spörsmål. Vecka 29 sitter vi illa till med personal både hon och jag och jag lovade att jobba för henne i Bjuv på fredagseftermiddagen den veckan. I Örkelljunga får vi se hur det löser sig under fyra timmar då.

Lämnat mina blomlådor till syster Cathrine idag och är jättespänd på vad hennes man Thomas hittar på med dem, får dem kanske redan i morgon igen. B har varit på datorundervisning i Helsingborg idag på förmiddagen. Jag köpte köttfärs igår som han har lagat biffar av till middag idag, skall bli gott eftersom det inte blev så mycket till lunch, bara lite keso, skinka, tomat och gurka på stående/springande fot.

Nu är klockan 18.15 och jag tror jag svalkar mig i ute i skuggan med lite fläktande bris innan det är dags att äta och sedan kika lite på TV. Där är faktiskt lite sevärt ikväll tycker jag, gillar när "stjärnorna" bjuder varandra på mat kl 20. Tror också det var en hyfsat sevärd film kl 21. Have a nice evening everybody!