onsdag 2 september 2009

Första dagen på nya jobbet

Först och främst vill jag tacka alla som höll tummarna för att jag skulle få jobbet och tusen tack för alla gratulationer när det stod klart att jag fick det. Härligt att ha så många supporters :-D Tack, tack, tack!

Jaha, så har jag då avverkat första dagen på nya jobbet och allt verkar helt OK hittills. Jag är jättetrött nu när det närmar sig läggdags, många nya intryck, många nya namn och framför allt ett helt nytt datorprogram, Profdoc, att hitta rätt i och skriva anteckningar etc i. Jobbar 8-16.30 med en halvtimmes lunchrast och tiden bara sprang iväg. Jättekul att komma in i jobbet igen!! :-D

Kändes lite konstigt och ovant att "tvinga" i mig tidig frukost och göra i ordning lunchmat att ta med till jobbet. Det blev i all enkelhet hallon med turkisk yoghurt och krossade linfrön till frukost, men det var trögt att få ner det. Lunchlådan bestod av keso, avokado, räkor och cocktailtomat, allt överpudrat med lite curry.
Till middag på kvällen fixade Bertil lite stekt bacon och potatisplättar av överblivet mos. Jag var för trött för att vara riktigt hungrig eller sugen på mat, men petade i mig litet i alla fall.

Ägnade för övrigt kvällen bl a åt att "plugga in" lite av manualen till Profdoc (lite klurigt när man inte har programmet hemma), lite TV-tittande, bl a Vem vet mest (jag gillar frågesportsprogram) och ett trevligt matprogram (minns inte namnet) samt Facebook, farmerna,mail, chatt och blogg. Vet inte riktigt hur jag skall hinna hålla igång allt detta och alla mina goa kontakter nu när fritiden blir ganska begränsad. Är ju van att disponera min tid själv ;-)

Nu har klockan hunnit bli drygt 22.30 och det känns som det vore läge att göra mig i ordning för sängen. Hoppas på en god natts sömn utan att behöva låta nya lärdomar mala i det undermedvetna och vakna pigg och utvilad för en ny arbetsdag.