måndag 12 september 2016

Latmaja...

...det är jag det!

Jag har tagit det lugnt både igår och idag då det har varit helt fantastiskt sommarväder med 23-24° i skuggan. Jag har mest suttit och läst i solen och druckit kall tonic, men igår gjorde jag faktiskt en insats i form av gräsklippning. Det växer så det knakar och innan jag kan klippa det måste jag plocka bort alla nedfalllna äpplen. Hörde just på TV att det är ett otroligt äppel-år i år och jag har aldrig haft så mycket äpplen på de 18 år jag bott här som det är i år. De är jättegoda och söta så jag plockar in några och äter med keso och kvarg, men de flesta hamnar ute på åkern. Skall ta och frysa in lite att ha i vinter, men har ju inte så himla mycket plats i frysen till sådant.
Promenerat har jag i alla fall gjort både igår och idag, har gått på morgnarna innan det blivit för hett. Idag prövade jag också att jogga lite och det gick över förväntan.

Gårdagens resultat och mitt pass i morse:


 
I morgon blir det lite mer aktiviteter, i alla fall på förmiddagen. Jag skall till polisen kl 10 och ansöka om nytt pass och det är i Ängelholm. När jag ändå är i ”stan” passar jag på att tvätta bilen som är hur dammig och smutsig av insekter som helst. Tar en runda in på Willys också och hoppas de har Schweppes Indian Tonic Zero som är den bästa törstsläckaren i värmen. Om den inte finns där måste jag gå in på Ica Maxi, men där är det alltid så mycket folk och fullt på parkeringen, så det vill jag helst inte.